Everton stenger pengekrana

0
419
Give me a break! (foto: everton, twitter)

I det 99. minutt scoret Jerry Mina utligningen mot Wolverhampton og ett poeng på tabellkontoen for Merseyside-klubben. En scoring som kan bli forskjellen mellom overlevelse og nedrykk. Blir det Premier League også neste sesong, vil eier, supporter, spillere og Sean Dyche gå inn i en ukes feiring – før manageren får beskjeden om at det er full stans på overgangsmarkedet.

Det har sjelden vært noen løsning å kjøpe seg ut av trøbbel, Sean Dyche har vist fra Burnley-reisen at han er en trener som får mye ut av det han har i troppen. Det kommer godt med neste sesong. Ifølge Football-Insiders kilde kommer Everton-eierne ikke til å bruke penger på overgangsmarkedet, uavhengig av om det blir Championship eller Premier League.

LES: Luton Town er i ferd med å gjøre det umulige

Farhad Moshiri har sprøytet inn penger i dyre spillere uten å oppnå sportslige resultater. De siste tre regnskapsårene har klubben tapt 305,5 millioner pund. Ikke overraskende er Financial Fair Play-reglene i fokus, nå kan Sean Dyche vente seg «de spillerne du ser, det er de du har». Minus eventuelle exit’er, selvfølgelig.

LES OGSÅ:LES: Kapteinen kaller Ratcliffe-prosjektet urealistisk

Nå vet vi ikke hva Dyche var lovet før han signerte 2,5-årskontrakt i januar, men tviler på at beskjeden var «ingen forsterkninger i vente – uansett». Kanskje dette ender opp som løsningen for Everton, der forventningene dempes betraktelig og Sean Dyche får arbeidsro og stabilitet i troppen.

No posts to display