Sender en av de største forsvarsprofilene på utleie!

0
449
Ikke helt lett å se hva som ligge bak avgjørelsen om Cancelo.

Pep Guardiola disponerer en bredde i troppen som gjør de aller fleste trenerne grønne av misunnelse. Når én spiller er ute med skade eller ute av form, står nestemann av ypperste klasse klar til å fylle hullet på kamparenaen.

Det er lagmaskineriet og bredden som har gitt City evnen til å levere stabilt gjennom en lang sesong og er uten tvil viktige faktorer bak Guardiolas ekstreme suksess i Premier League de siste fem årene. To dager før overgangsvinduet stenger kommer det nå et overraskende trekk fra City.

LES: Rio Ferdinand: Ødegaard årets spiller i Premier League – bare én klubb kan friste ham bort fra Arsenal

De siste sesongene har en portugisisk landslagsspiller vært en av profilene hos Manchester City. Denne sesongen har 28-åringen vært fast fra start hos Pep Guardiola, men siden november har Joao Cancelo oftere blitt henvist til benken. De siste tre kampene har portugiseren ikke vært med fra start. Dette er tydeligvis en tilværelse høyrebacken ikke aksepterer.

En av Manchester Citys mest pålitelige forsvarsspillere de siste sesongene på vei bort? Det høres ut som galskap fra Citys side.

LES: Del av en større plan i Premier League

Ifølge The Athletic er det enighet mellom Bayern München og City om leieavtale for Cancelo, en avtale som inkluderer kjøpsopsjon på rundt 62 millioner pund. For Bayern er ikke dette en impulsiv signering, høyrebacken har stått på favorittista i lengre tid hos Bundesliga-giganten.

Fullt forståelig at Bayern hopper på muligheten med en misfornøyd spiller hos en av verdens beste klubber, at City slipper spilleren med 1866 minutter på kamparenaen så langt i sesongen, det er vanskeligere å se logikken i.

LES OGSÅ: Football-Insider: West Ham har gitt klarsignal for Rice-exit

No posts to display