Rio Ferdinand: Ødegaard årets spiller i Premier League – bare én klubb kan friste ham bort fra Arsenal

0
695
Mr. Ødegaard. (foto: arsenal, twitter)

Gary Neville og Rio Ferdinand kaster om seg med synsing om det meste som foregår hos gamleklubben Manchester United og er lite nådig når det butter for de røde djevlene. Der Neville bruker mesteparten av sin kommentator tid på å fokusere på alt som «går til helvete» med United og andre i Premier League, har Ferdinand evnen til å la seg imponere.

Denne gangen innrømmer United-legenden gladelig at han har blitt superfan av en norsk 24-åringen.

LES:Chelsea har skaffet seg spiller med høyere toppfart enn Haaland

-Jeg vil si akkurat nå at han trolig er min Player of the Year, begynner United-legenden ifølge Metro.

-Hvis Haaland roer ned scoringene, Arsenal vinner ligaen og Ødegaard fortsetter, da er han min Player of the Year. fortsetter Ferdinand.

Han er kaptein for Premier Leagues beste klubb i en alder av 24. Han er en av spillerne som scorer flest mål for klubben, I november/desember ble han kåret til Premier Leagues beste spiller. Alt taler om at Martin Ødegaard har kommet «hjem» etter flere år med den umulige oppgaven å skaffe seg spilletid hos Real Madrid. Rio Ferdinand ser likevel en fremtidig retur til La Liga på nordmannen.

-Det eneste stedet han vil dra, er til en klubb som Barca. Hvis de kommer, it’s a different conversation, kommer det fra Ferdinand.

Er så imponert at han tror bare én klubb kan friste Ødegaard. (foto: united, twitter)

Denne kommentaren fra United-legenden vil neppe bli tatt imot med et smil av Arsenal-supporterne. Ødegaard har kontrakt med Londonklubben til 2025, men Ferdinand mener altså at hvis Barcelona melder seg på når det nærmer seg kontraktsutløp, da kan nordmannen bli fristet.

LES OGSÅ: Belgisk stortalent velger Dortmund

Herje med Real Madrid i Barcelona-drakt? I mellomtiden storkoser vi oss med å se Ødegaard lede Arsenal tilbake til toppen.

No posts to display