Chelsea har skaffet seg spiller med høyere toppfart enn Haaland

0
849
Haaland den ubestridte toppscorer, men "blir løpt fra" av Chelsea-fersking. (foto: city, twitter)

Vi gliste rått da Bundesliga dro frem fartsmåleren for å sjekke toppfarten hos samtlige spillere de siste sesongene. Erling Haaland ble målt til 36.30 km/h mot Arminia Bielefeld i mars 2022, Bundesligaens 8. høyeste toppfart siden målingen startet i 2011.

22-åringen har ikke mistet farten i den lyseblå-drakten hos City, i debutsesongen sto Haaland registrert som Premier Leagues 3. raskeste spiller. På lørdag ble «vår mann» dyttet en plass nedover på toppfart-lista.

LES: Nottingham Forest skal overtale 3 x Champions League-mester til signering

For på lørdag var det klart for Mudryk-debut, bare dager etter signeringen med Chelsea. Liverpool var motstander, 22-åringen kom ikke på måltavla i løpet rundt trettifem minutter på banen, men fikk likevel Chelsea-supporterne til å glise og glede seg til fortsettelsen.

Totalt uredd, ekstremt teknisk, sterk, og ikke minst lynrask!

LES: Lewandowski har fått ny sjef

20 runder inn i Premier League-sesongen har Evertons Antony Gordon notert seg med sesongens toppfartsrekord, med Nunez, Haaland og Zakaria på plassene under.

Mykhailo Mudryk trengte mindre enn en omgang på å ta fartsrekorden. Fart er langtifra alt i verdens tøffeste liga, men du kommer et godt stykke på vei med det i beina. Chelsea-supporterne har mye å se frem til fra ukraineren.

LES: Sky Sports:United prøvde seg på Griezmann – gjør seg klar for ny runde

No posts to display