Nottingham Forest skal overtale 3 x Champions League-mester til signering

0
472
Plass til en Champions League-mester . (foto: forest, twitter)

Da skogvokterne fra Nottingham tok steget opp i Premier League, gikk det et lettelsens sukk hos flere fotballentusiaster her hjemme som hadde fulgt den stolte engelske klubben gjennom lørdagens tippekamp i the good old days. Forest-eierne kastet seg inn i en vanvittig handlerunde i sommer med signering av over tjue nye spillere, men resultatene uteble.

Nå ser det ut som Steve Cooper har fått satt laget for overlevelse i PL. I januar skal de siste nødvendige forsterkningene på plass – som inkluderer å overtale en trippel Champions League-mester til å velge City Ground.

LES: Chelsea er Englands nye «Sheriffen av Nottingham»

Det er ikke første gang ryktet går om at Keylor Navas er på vei bort fra PSG, men med fattige 90 minutter spilletid halvveis i sesongen, ser det ut som 36-åringen har skjønt det ikke er noe mer å hente bak Donnarumma. Cristiano Ronaldos klubb utnytter muligheten og skal ha kjørt frem et trillebårlass med dollars for å ovetale den tidligere Real Madrid-keeperen om å kaste glans over saudi-arabisk liga. I Nottingham jobbes det for å forhindre dette.

Ifølge The Athletic har Nottingham Forest linet seg opp for å stanse denne overgangen. Dean Henderson gjør sakene sine på utleie fra United, men er nå ute med skade. Premier League-klubben ser på Navas som en glimrende erstatter/forsterkning når den gode trenden og klatring på tabellen skal fortsette.

LES: Suarez kopierte bragden fra Liverpool!

Det engelske mediet har ikke gravd frem om det dreier seg om utleie eller permanent overgang, vi håper Navas ser den sportslige verdien av å få med seg kamper i verdens tøffest liga som en verdig avslutning på karrieren.

LES OGSÅ: London-klubb vil ha Maguire

No posts to display