Chelsea er Englands nye «Sheriffen av Nottingham»

0
307
Mr. Boehly "tar det han vil ha".

Chelsea viser takter som Sheriffen av Nottingham gjorde på «Robin Hoods tid». Chelsea har herjet på overgangsmarkedet i januar og har nå «stjålet» spiller rett foran snuten på en av Englands største klubber. På søndag ble en 22-årig ukrainer hilst velkommen på Stamford Bridge. Chelsea hadde med suksess kuppet Arsenals Mudryk-signering på lørdag, ifølge CBS jager de amerikanske eierne videre på overgangsmarkedet, der neste mål er en sentral midtbanespiller som står på blokka til Jürgen Klopp.

Joao Felix fikk sin debut på torsdag og kvitterte med rødt kort og indirekte sterk bidragsyter til at Fulham stakk av med tre poeng, 35 millioner punds-signeringen Benoit Badiashile ble satt i arbeid i startelleveren mot Palace. Vi tipper det heller ikke tar lange tiden før også Mudryk skal inn og jobbe for lønna. Dette kommer i tillegg til signeringen av David Datro Fofana og Andrey Santos. Graham Potter har krevd endringer i tropper, Todd Boehly og gjengen blar villig opp.

LES: Drar til med signering av tidligere Juventus-spiller med Premier League-erfaring

Ifølge CBS-journalist Ben Jacobs er nå siktet rettet mot Moises Caicedo, midtbanespilleren har vært bunnsolid hos Brighton, Premier Leagues 7. beste klubb, nå varsler Jacobs at signaler er sendt fra de amerikanske eierne om at minst to signeringer til kommer, der Liverpool-målet Moises Caicedo «is one to watch». Prislapp på opp mot 75 millioner pund ser ikke ut til å skremme de nye eierne på Stamford Bridge.

Med N’Golo Kanté på vei mot forlengelse, men fortsatt usikkerhet rundt tilbakevendende skader og en Jorginho forventet å forlate klubben, vil 21-åringen Caiceido være en glimrende erstatter til en av de to veteranene.

LES: Har bedt regjeringen om hjelp til å lønne Lionel Messi 3,5 milliarder i året

Vi legger til at Chelsea og Graham Potter halte i land en knepen seier mot Crystal Palace. Mens milliardene pøses ut fra «klubbkontoen», er det godt å se at det med 1-0 seier mot Palace også kommer noe inn på poengkontoen.

I sommer var det Chelsea som kom til kort og tapte signeringer til Barcelona, vi anbefaler Liverpool-gjengen om å gjøre seg klar for kamp, Chelseas er fortsatt ikke i nærheten av å stille sulten på forsterkninger i januar.

LES OGSÅ: Nektet å bøye seg for kravet fra PSG-eierne

No posts to display