Sender Trincao til det beste springbrettet i Premier League

0
630
(foto: barcelona, twitter)

Jean-Clair Todibo og Konrad de La Fuente har allerede forlatt Camp Nou på permanent basis som ledd i total makeover-operasjonen til Joan Laporta. Også 21-åringen Trincao skyves ut, men vil fortsatt ha en halv tånegl innenfor porten hos Barcelona.

Med helt greie 43 kamper for Barca siden han ble hentet fra Braga for 31 millioner i januar 2020, skulle man tro at det var plass for portugiseren. U21-landslagsspilleren har seks seniorkamper for Portugal, men nådde aldri EM-troppen til Ronaldo. Nå skal Trincao «hjem» i Premier League: Wolverhampton.

Les: Patrick Vieira har signert med Crystal Palace

For den portugiske kolonien har Molineux Stadium vist seg som et gedigent springbrett for portugisiske spillere. Nå er det 21-åringens tur. På søndag kom bekreftelsen på at Wolverhampton og manager Bruno Lage leier høyrevingen for sesongen med opsjon på kjøp.

Dette er alt annet enn en hasteavgjørelse fra ulvene.

-Vi har fulgt ham over tid, spesielt de siste månedene, så han har vært på radaren vår en god stund, begynner technical director Scott Sellars hos Wolves.

Les på Popidol: Dropp kjøp av aksjer – rydd heller loftet

Bruno Lages første signering burde gjøre Wolves-supporterne giret.

-Han har fullt med kvalitet. Signeringen med Barcelona viser hvilket potensiale han har. Han er 21, har spilt ganske mange kamper i La Liga, så vi mener han er klar for Premier League, sier Sellars.

Splenende (noe Google translate lover er spennende på portugisisk).

Les på Sporten: Overgangsekspert: Manchester United så nær neste supersignering

No posts to display