Skal friste Graham Potter tilbake til Premier League

0
313
Graham Potter har posisjonert seg., men for hva? (foto: Chelsea, twitter)

Han takket nei til flere Premier League-jobber timer etter at han fikk sparken hos Chelsea i april 2023. Han har vært ønsket som svensk landslagstrener, men takket nei. Har vært i samtaler med Sir Jim Ratcliffe om Nice-jobben og var linket til Manchester United-jobben når Ratcliffe hadde etablert seg som ny boss for den sportslige satsingen til United. Fortsatt uten jobb, men stinn av penger etter Chelseas rekordraske oppsigelse. Nå linkes Graham Potter til et Premier League-comeback.

Åtte kamper uten seier for West Ham og det som nå så lovende ut før jul, begynner nå å bli pinlig og farlig for jobbsikkerheten til manager David Moyes.

ENGELSKE KLUBBER: Manchester United må ut med opp mot 250 millioner for å rappe genierklært direktør

Britisk presse er samstemte i å mene at jobben til 60 åringen henger i en veldig tynn tråd, de er omtrent like samstemte i fjor høst før Moyes snudde ting frem mot jul. – Spesielt 2 – 0 tapet for Nottingham Forest på lørdag var tungt å bære. Fans var forberedt på det verste og tatt med seg bannere med påskriften «Spark Moyes».

Les: Cashet inn stort på Højlund i fjor, nå har Atalanta enda en stjerne «hele verden» vil ha

Daily Mail hevder West Ham-ledelsen har gjenopptatt sin søken etter en ny manager. Blant disse er Julen Lopetegui (sist i Wolverhampton), Steve Cooper (sist i Wolverhampton) og Graham Potter (sist i Chelsea). Alle i tre er klubbløse og kan ansettes på flekken hvis de blir enige om en avtale.

Graham Potter som har vært uten jobb i snart et år følte opplevelsen i Chelsea var så rystende at han har valgt å ligge lavt. Potter som hadde stor suksess med Brighton og løftet Östersunds FK opp fra ingenting var ikke vant til fiasko.

Han har så langt vært avvisende til klubber som AC Milan, Nice og Manchester United og har heller brukt tiden til å nyte gigantfallskjermen han fikk fra Chelsea.

SPORTEN: Gjør klar bud på Harry Kane

Vi får se om West Ham som for øyeblikket ligger på niendeplass i Premier League frister Graham Potter ut av feriemodus.

Neste mandag tar West Ham imot Brentford som i dag har et tøft bortemøte med Manchester City.

No posts to display