Manchester United må ut med opp mot 250 millioner for å rappe genierklært direktør

0
296
Dave Brailsford og Jim Ratcliffe kjenner igjen en vinner - selv om det blir svindyrt.

Sir Jim Ratcliffe og INEOS-gjengen samler de beste i bransjen. På og utenfor gressmatta. Det har uten tvil skjedd noe etter at Manchester United har fått ny sportslig ledelse, en av nøkkelpersonene hos Manchester City har blitt overtalt til å bli med hos byrivalen, Manchester United har begynt å vinne kamper på rad – og Rasmus Højlund har notert seg som Premier League-historiens yngste til å score i seks kamper på rad. Nå sikter Ratcliffe seg inn mot mannen som skal styre den sportslige utviklingen på Old Trafford, men dette er ingen ordinær ansettelse.

Ifølge ESPNs klider skal Dan Ashworth inn som director of Football. Sportsdirektøren, med bakgrunn fra eliteutvikling i det engelske fotballforbundet og oppbygning av Newcastle-troppen etter eierskiftet, er også i perioden 2018 – 2022 hos Brighton tillagt stor del av æren for at Brighton har vært en av de mest suksessrike Premier League-klubbene på overgangsmarkedet.

LES: Liverpool lot seg ikke lure inn i tidenes budkamp

Ifølge BBC har Newcastle-ledelsen nå sendt Ashworth «på ferie» etter at han ga klubben beskjed han ønsket å ta jobben hos rivalen i den røde delen av Manchester. Det er ikke igangsatt forhandlinger om størrelsen på kompensasjonen for å slippe sportsdirektøren før kontraktsutløp, men BBC melder Newcastle kommer til å kreve rundt 10 millioner pund fra United.

The Telegraph hevder Newcastle-ledelsen føler seg såpass lurt har de har jekket opp prisen til 20 millioner pund. Absolutt rekord for utkjøp av en sportsdirektør.

SPORTEN: Fransk media: Selv jernmannen Gattuso kaster inn håndkleet

Noe sier oss at dette ikke stanser Ratcliffe og gjengen. Old Trafford venter på en av de beste sportsdirektørene i bransjen. Dette trenger definitivt United, som i lengre tid har lidd under diverse feilinvesteringer i spillere.

No posts to display