Liverpool lot seg ikke lure inn i tidenes budkamp

0
1574
Har vært Klopps drømmesignering, men forblir en fantasi. (foto: liverpool, x)

Lønnshierarkiet hos Liverpool er balansert for å sikre at alle har noe å strekke seg etter, ingen blir mette, men samtidig: Alle i troppen skal oppleve at kombinasjon lønn/æren av å få lov til å bære Liverpool-drakta, skaper tilfredshet. Når du betaler 1,5 – 2 milliarder kroner for at en spiller skal velge klubben, da skjer det noe med hele det finbalanserte hierarkiet i troppen.

Få spiller det kyniske spillet så godt som en fransk 25-åring. Real Madrid-presidenten freste da det klubben opplevde som en done deal med Kylian Mbappé gikk i vasken forrige sommer, ikke mange månedene etter freste PSG-presidenten da Mbappé ikke ville forlenge utover 2023/24-sesongen med PSG. I sommer kan franskmannen spaserer ut som free agent etter å ha fylt sparekontoen med PSG-milliarder. Men spillet er langt fra over.

LES: Den store matchvinneren i Afrikamesterskapet takket høflig nei til tilbud fra Premier League-klubb

Ifølge The Independent har Mbappés representanter lagt frem tilbud til Liverpool om signering av den franske superstjerna kommende sommer. Det er ikke noe nytt at Liverpool har vurdert å utnytte kaoset rundt spilleren til å få 25-åringen til Anfield, men som Jürgen Klopp så enkelt sa det for to år siden: En drømmesignering, men totalt urealistisk.

The Independents kilde hevder Mbappé undersøkte muligheten til en overgang til Liverpool, men Premier League-klubben avslo tilbudet. Selv med salg av Mo Salah til saudiarabisk klubb, ville en signering av en sånn type superstjerne knust lønnsstrukturen og skapt uro i den eksisterende Liverpool-troppen.

SPORTEN: Dette er hvorfor Kylian Mbappé ALDRI kan bli like stor som Diego Maradona

Et kjedelig, men smart valg av Liverpool å ikke la seg lure inn budkamp om størrelsen på utenomjordisk sign-on fee og ukelønn.

No posts to display