Newcastle-ledelsen har skjønt Manchester United kommer på raid

0
318
Ratcliffe og INEOS-gjengen er godt i gang med å sette klubbens ressurser bedre i arbeid. (foto: ratcliffe, x)

Da Mike Ashley endelig forlot Newcastle United som eier, gikk den stolte klubben fra å være i en kontinuerlig kaos-situasjon til «potensielt verdens rikeste klubb». Amanda Stavely og de nye eierne har ikke vært styrt av fristelsen om å hente inn en Mourinho og Neymar til Newcastle, men har gjort kloke signeringer som forrige sesong ga klubben den sårt etterlengtede Champions League-billetten. En av nøkkelpersonene bak denne suksessen er nå jaktet av rivalen i den røde delen av Manchester.

Samle de beste folka. Nå er Sir Jim Ratcliffe formelt på plass som minoritetseier hos Manchester United, men enda viktigere: Ansvarlig for den sportslige delen av butikken. På overgangsmarkedet i januar var det helt tyst fra den nye eieren, Financial Fair Play-reglene sørget for at de store aktivitetene styres inn mot sommeren. Før det skal de beste folka på plass.

LES: Manchester United styrer mot en gedigen tabbe på overgangsmarkedet

I januar signerte Ratcliffe Omar Berrada som Chief excecutive for Manchester United, Berrada har hatt flere nøkkelroller hos byrival City. Dette kom som en total overraskelse på City-ledelsen og spillerne, nå bringer Berrada all sin kompetanse og kunnskap fra verdens beste klubb til Old Trafford.

Ifølge The Telegraph skal Ratcliffe og INEOS-gjengen hente sportsdirektøren fra en av de andre Premier League-rivalene. Det engelske mediet hevder Dan Ashworth står høyt på ønskelista. Ashworth har jobben som sportsdirektør hos Newcastle og har vist god teft når han har bygd opp troppen som kapret Champions League-billetten forrige sesong og nådde ligacupfinale.

Newcastle – Bournemouth

Tidligere har Ashworth vært direktør for eliteutviklingen i det engelske fotballforbundet (FA) og har gode forbindelser til INEOS sin Director of Sport, Sir Dave Brailsford.

Ifølge The Telegraph jobber Newcastle-ledelsen intenst for å få Ashworth til å forplikte seg videre til klubben.

SPORTEN: Daniel Farke har virkelig fått Leeds til å bite fra seg

No posts to display