Manchester United styrer mot en gedigen tabbe på overgangsmarkedet

0
493
Skal konsentrere seg om det han er best på. (foto: Manchester United)

Ratcliffe har begynt å få på plass sine folk på Old Trafford, den nye deleieren styrer mot sommerens overgangsvindu og neste sesong med stor energi. Det jobbes med alle detaljer som påvirker suksessen på kamparenaen hver eneste uke, når markedet åpner i sommer har Manchester United nok av utfordringer som må løses.

Med Lisandro Martinez sin siste skade og Raphael Varane på vei bort i sommer, sendes sterke signaler om at Manchester United må prioritere investering i ny midtstopper i sommer. Nice-spiller Jean-Clair Todibo og Evertons Jarrad Branthwaite er begge linket til United, men nå kommer det litt foruroligende meldinger om en av Ten Hags tidligere favoritter.

LES: Den store matchvinneren i Afrikamesterskapet takket høflig nei til tilbud fra Premier League-klubb

Hos Ajax ga Ten Hag ungdommen Matthijs de Ligt ansvaret i forsvaret, etter exiten fra Eredivisie i 2019 har midtstopperen hatt en humpete vei. Juventus-oppholdet ble aldri noen stor suksess, hos Bayern München fra 2022 har nederlenderen spilt seg bakover i spilletidskøen. Tyske Sky Sports har meldt De Ligt er på vei bort fra bundesligaklubben i sommer, ifølge Footballtransers kilder er Manchester United igjen på de Ligt-sporet, faktisk først i køen.

Man United forsøkte seg i 2019 på å signere De Ligt, som valgte Juventus. Etter dette har Premier League-klubben fulgt nederlenderens utvikling tett. Hos Bayern har Thomas Tuchel valgt en midtstopperduo med Upamepano og Kim Min-Jae, selv Eric Dier ble valgt foran De Ligt i 3-0 tapet mot Bayer Leverkusen.

Footballtransfers kilder hevder Manchester United har en stor interesse for å signere nederlenderen og har vært i kontakt med De Ligts representanter flere ganger. Ikke bare det, ifølge Footballtransfers er United i pole position for å signere 24-åringen.

Luton – Manchester United

Så hva er problemet?

De Ligt ble aldri en av de store hos Juventus, hos Bayern har nederlenderen verken overbevist Tuchel eller supporterne. Så hva tilsier at Manchester United trenger denne midtstopperen når klubben skal ut på overgangsmarkedet og gjøre det skikkelig? Til sammenligning går Bayern München for en av de beste på markedet, Barcelonas Ronald Araujo, og er villig til å klaske opp mot 100 millioner euro på bordet for å lykkes.

SPORTEN: Nederlandsk spiss ble årets første Vålerenga signering

For oss blir Uniteds pole position for signerirng av De Ligt, en pole position til en gedigen signeringstabbe.

No posts to display