Solskjær sanksjonerer u-sving for spiller som var «ferdig» i Manchester United

0
595

Jesse Lingard har imponert og overrasket alle etter han ble lånt ut til West Ham, muligens foruten Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær som før utlånet sa Lindgard bare trengte litt forandring for så å komme sterkere tilbake. – De fleste var også sjefene på Old Trafford at det nå var slutt etter 20 år i klubben.

Livet på Old Trafford har ikke vært bra for Jesse Lingard på et par sesonger, etter utlånet har han virkelig blomstret opp igjen og lagt grunnlaget for en dramatisk retur til Manchester United i sommer.

28-åringenen fem mål og to assist på bare syv Premier League-starter siden slutten av januar. – takket være skader er han også tatt ut til Englands landslagstropp og nå skal Ole Gunnar Solskjær ha gitt klar beskjed han ønsker Jesse Lindgard tilbake på førstelaget utstyrt med en ny kontrakt.

Les: Liverpool savner Luis Suarez

I følge The Sun veier Ole Gunnar Solskjær med å bringe Lingard tilbake til sine første lagplaner, og en ny kontrakt kan bli tilbudt om sommeren. West Ham manager David Mayes er særdeles fornøyd han også og vil legge 20 millioner euro på bordet, prisen er såpass lav fordi det bare er et år igjen av avtalen.

Lingards form har hjulpet Moyes ‘ lag å beholde en sjanse til kvalifisering for neste sesongs Champions League , noe som igjen vil hjelpe deres sjanser til å signere ham.

Den tidligere Everton-manager har fått laget sitt til to poeng fra topp fire, med bare ni kamper igjen av sesongen.
For Solskjær ser Champions League-status for neste sesong ganske sannsynlig ut, ettersom de kjemper med Leicester City om andreplassen bak rivalen Manchester City.

Les på F7: Mercedes-Benz med utrolige 700 km på en lading!

No posts to display