Solskjærs forbannelse

0
667
Har kommet langt, men fortsatt et stykke igjen. (foto: united, twitter)

Ole Gunnar Solskjær jakter sin første tittel som sjef på Old Trafford. I går tapte laget hans semifinalen i ligacupen mot de lyseblå byrivalene. Etter scoringer av John Stones og Fernandinho vant City 2-0 og er klare for finale mot Tottenham i april.

Dette er andre året på rad Manchester United ryker ut mot City i ligacup-semifinalen. Men kanskje aller verst, Solskjær tapte sin fjerde semifinale på like mange forsøk.

Sett denne? Beckham henter United-kompis

Ifølge BBC-journalist Simon Stone har Nordmannen nå tapt flere engelske semifinaler på de siste 12 månende enn det Sir Alex Ferguson gjorde på 26 år.

– Etter denne sesongen har Ole vært manager i to og et halvt år, og uten en tittel vil presse komme. Et trofé hjelper deg på vei, sier Neville i sin podkast etter 0-2-tapet for City, i følge United.no

– Det er et problem. For meg som United-supporter setter det ikke manageren i fare, men det vil skape press. Taper United på Anfield er glasset halvtomt igjen. Så fort kan det snu. Det viser at Ole ikke kan tillate seg å hvile på sine laurbær, sier han videre.

Det var ikke bare Solskjær som skuffet ekspertene under gårsdagens semifinale. Uniteds store spiller denne sesongen tok ikke sjansen når det gjaldt som mest. Bruno Fernandes innsats har blitt sammenlignet med Eric Cantona.

Roy Keane var ikke imponert over det portugiseren presterte mot City.

– Fernandes gjorde ikke mye i kveld, og det er det de store spillerne gjør i storkampene. Cantona var avgjørende i storkampene og skaffet trofeer.

Manchester United møter Liverpool til toppkamp på Anfield søndag 17. januar.

No posts to display