Spansk media: Arsenal gjør seg klar for å raide Barcelona-akademiet

0
213
Arsenal har skapt seg en gedigen medgangsbølge. (foto: Arsenal, x)

For det som begynner å bli noen år siden, gikk strømmen i Barcelonas akademi én vei. La Liga-giganten sendte spillerne som ikke ble vurdert som gode nok ut, men de største talentene hadde ingen grunn til å søke exit. Dette var før. Med den ikoniske klubben nede i økonomisk knestående og preget av uro og krav om endringer, er det ikke lenger noen selvfølge at supertalentene blir. Arsenal har tenkt å utnytte denne situasjonen.

Ifølge Mundo Deportivo har Arsenal Mikayil Faye på blokka før sommerens overgangsvindu. Den senegalesiske midtstopperen har skapt stor oppmerksomhet, på tross av at han fortsatt har til gode å debutere på seniorlaget.

LES: Gir Oscar Bobb den store belønningen

I januar meldte overgangsjournalist Romano Lens hadde fått avslag på signering av 19-åringen. Med en kjøpesterk klubb som Arsenal, kan Barcelona få en inntekt på salg av den tidligere NK Kustosija Zagrep-spilleren den sterkt pressede klubben rett og slett ikke kan takke nei til.

Barcelona smekket på en utkjøpsklausul i kjent stil på 400 millioner euro for å være på den sikre siden, men med krav om kraftige kutt i utgiftene og økte salgsinntekter for å nærme seg Financial Fair Play-reglene, kan Faye tvinges inn på salgslista. Arsenal gjør seg klare.

Alt du trenger å vite: Sheffield United – Arsenal

SPORTEN: Det lukter spektakulær gjenforening på Philippe Coutinho

No posts to display