Sky Sports: Er ingen Liverpool-klausul i kontrakten

0
320
Xabi Alonso vet han kan velge og vrake, men er mer opptatt av å vinne Bundesliga først. (foto: Bayer Leverkusen)

Det er ikke så mange i den røde delen av Liverpool som tror noen andre enn Xabi Alonso står øverst på ønskelista som Klopp-erstatter om få måneder. Spesielt etter at spanjolen fortsetter å fosse fra Bayern München i Bundesliga og har blitt skrytt så opp i skyen av Jürgen Klopp for det han leverer som trener. Ulke tyske medier har tidligere meldt Alonso forhandlet seg til en spesiell klausul som gjør at han kan forlate Leverkusen til sommeren hvis Liverpool, Bayern eller Real kommer med jobbtilbud. Ifølge tyske Sky Sports stemmer ikke dette.

Sky Sports melder Alonsos utkjøpsklausul på 15 millioner euro først aktiveres sommeren 2025, uavhengig av hvilke giganter som banker på døra. Dette betyr at Liverpool eller Bayern München må ut med rundt 300 millioner kroner for å kjøpe «fri» Alonso før dette.

LES: Manchester Uniteds 20 største superreserver

Dyreste trenerovergang står Bayern München for da de i 2021 betalte rundt 250 millioner kroner for å nappe til seg Julian Nagelsmann fra RB Leipzig. Nå må Liverpool bryte denne rekorden hvis Alonso skal finne veien til Anfield i sommer.

Alt du trenger å vite: FC Köln – Bayer Leverkusen

SPORTEN: Fransk media: Manchester Uniteds fremstøt mot Zidane møter to avgjørende hindringer

No posts to display