Manchester Uniteds 20 største superreserver

0
223
The Winner is... Ole Gunnar Solskjær. (foto: Manchester United, twitter)

Da Scott McTominay ble satt inn på banen mot Aston Villa tidligere i måneden og hamret inn den matchvinnende 2-3 scoringen i det 86. minutt, kom det ikke som noen overraskelse. Manchester United har en rik tradisjon med spillere som kommer kalde, men tente fra benken og er med på å avgjøre de tetteste kampene.

Skotten har denne sesongen vist seg som Ten Hags superreserve. Av totalt 27 scoringer i United-drakta har McTominay syv etter innhopp. Goal har tatt jobben med å sette opp lista med topp 20 «supersubs» i Manchester United-historien. Du aner sikkert hvem som troner øverst på denne lista.

LES. Manchester United-legenden river opp sine forgylte røtter

Goal.com har rangert rangert de 20 største superreservene i Manchester Uniteds historie. Vi holder oss til kortversjonen med spiller og antall scoringer etter innbytte. Her har du hele analysen.

20. Brian McClair – 6 mål

19. Juan Mata – 6 mål

18. Edinson Cavani – 6 mål

17. Scott McTominay – 7 mål

16. Mason Greenwood – 7 mål

15. Andy Cole – 7 mål

14. Mark Robins – 7 mål

13. Ruud van Nistelroy – 7 mål

12. Marouane Fellaini – 8 mål

11. Cristiano Ronaldo – 8 mål

10. Teddy Sheringham – 8 mål

9. David Beckham – 8 mål

8. Jesse Lingard – 9 mål

7. Wayne Rooney – 9 mål

6. Ryan Giggs – 10 mål

5. Paul Scholes – 11 mål

4. Anthony Martial – 17 mål

3. Javier «Chicharito» Hernandez – 17 mål

2. Marcus Rashford – 25 mål

  1. Ole Gunnar Solskjær – 29 mål

Goal: «Ole Gunnar Solskjær måtte toppe listen ettersom han uten tvil er den største superreserven i Uniteds historie. Ingen har scoret flere mål fra benken enn Solskjær, og ingen kan måle seg med ham for historiske mål heller.»

«Han scoret en siste-liten-vinner mot Liverpool i FA-cupens fjerde runde i 1999 for å fullføre et raskt comeback og gjorde det samme i Champions League-finalen og stanget inn det avgjørende målet mot Bayern München i Barcelona.»

«Dette var ikke hans eneste minneverdige bidrag som innbytter den sesongen: Han scoret bemerkelsesverdige fire mål mot Nottingham Forest til tross for at han først ble introdusert i det 14. minutt.»

SPORTEN: Riyad Mahrez’ kone Taylor Ward gråter og forteller hun var maktesløs i Saudi-Arabia flytting

No posts to display