Manchester United-legenden river opp sine forgylte røtter

0
242
Wayne har hvertfall beholdt VIP-kortet på Old Trafford. (foto: Manchester United, x)

Få angrepsspillere har vært større enn Wayne Rooney hos Manchester United. 253 scoringer i den røde drakta. Engelskmannen så mer ut som en bryggesjauer enn teknisk og rask goalgetter, men du verden for en nytelse å følge unge Rooney når han peilet seg inn på mål og lot ingenting stanse ham. Så kom slutten på karrieren i 2021 hos Derby og rett over i treneryrket. Her har det blitt et smertefullt møte med spillet han elsker – denne gangen fra sidelinjen og ansvarlig for at andre gjør jobben.

Alle måler Wayne Rooney på leveransene som trener basert på den eventyrlige karrieren som spiller. Dette har åpnet dører for Manchester United-legenden, men trolig dører som aldri skulle ha vært åpnet. Nå har 38-åringen skjønt han må begynne «fra scratch».

LES: Mye stemmer for at Manchester Uniteds største stjerne selges i sommer

NFL-legenden Tom Brady hentet Rooney til Birmingham for å lede den amerikanske storsatsingen, 15 kamper senere var Rooney sendt på porten.

-Jeg skal fokusere på å komme tilbake som trener. Det viktigste for meg er å kutte det helt fra det jeg har gjort som spiller, og nærmest starte forfra som trener, sier Rooney i et intervju med Sky Sports.

Som har skjønt han som trener fortsatt er en rookie og skal velge jobber deretter.

-Det handler om erfaring. Jeg er bare 38 år, men har allerede hatt tre trenerjobber, forteller Rooney.

SPORTEN: Sky Sports: Solskjær klar til å hoppe inn på kort varsel

Nå river Rooney opp røttene som fotballegende og skal gro nye og uavhengige som trener. Tidligere har han sagt han ville ha digget å være assistent hos Pep Guardiola. Kanskje skrittet å gå og ta en assistenttrenerjobb for å lære yrket skikkelig?

No posts to display