Tilbyr mer enn det Jürgen Klopp tjener og mye mer enn det Thomas Tuchel drar inn

0
1664
Noen må hoppe etter Jürgen Klopp. (foto: Liverpool, x)

Det er tydelig at Bayern München virkelig har fått føle på kroppen hva det vil si å tape for et mye mindre lag, ikke bare på grunn av flaks, men av et taktisk dyktig og samordnet lag. Frem til manager Thomas Tuchel fikk beskjed om å gjøre noe annet var Liverpool absolutt i førersetet for å kunne hente Xabi Alonso.

Det er slettes ikke sikkert det blir Liverpool som trekker det lengste strået i kampen om Xabi Alonso som er i ferd med å bygge opp en nesten like imponerende karriere som manager som han gjorde som spiller.

Bayern München, Liverpool og Barcelona står uten manager etter denne sesongen. Dette etter at Thomas Tuchel ikke ble forlenget, Jürgen Klopp meldte at energien er i ferd med å ta slutt og Xavi Hernandez meldte at han hadde verdens verste jobb.

Les: Manchester Uniteds 20 største superreserver

Xabi Alonso som har spilt for Real Madrid, Bayern München og Liverpool har hatt ekstrem suksess i sin første mangerjobb leder nå Bundesliga med Bayer Leverkusen.

Han har blitt koblet til både Bayern og Liverpool, og nå melder britiske Mirror at førstnevnte vil komme med et saftig bud på Alonso.

Ifølge avisen er de regjerende tyske mesterne forberedt på å firedoble spanjolens lønn, fra fem millioner euro i året til tjue millioner euro i året.

En slik lønn vil da være på nivå med Pep Guardiolas i Manchester City.

Jürgen Klopp sies å sitte på en årslønn på 15 millioner euro i Liverpool, mens Thomas Tuchel drar inn 10 millioner euro i Bayern München.

Les på Sporten: Gjør «alt i sin makt» for at drømmen om en Modric retur skal bli virkelig

Xabi Alonso spilte 210 kamper for Liverpool mellom 2004 og 2009 og 117 kamper for Bayern München mellom 2014 og 2017.

No posts to display