Spiller som har hatt både Slot og Ten Hag som trener forteller hvem som er best

0
261
Arne Slot og Erik ten Hag.

Da det ble kjent at Liverpool hentet inn Feyenoord-trener Arne Slot som Liverpool-trener, kommenterte Erik ten Hag tørt: «Feyenoord var ikke så bra som folk skal ha det til». Med dette gikk startskuddet for oppbygning mot kampene mellom erkerivalene Manchester United og Liverpool med nederlandsk manager på hver sin side. Nå skal de to vise hvem som er best i verdens beste liga. En nederlender som har spilt for begge trenerne, vet hvem han velger beste trener.

De to rivalene Manchester United og Liverpool vil begge ha nederlandske managere denne sesongen. En fotballspiller som har spilt under både Erik ten Hag og Arne Slot har avslørt hvem han mener er den beste manageren.

LES: Torbjørn Heggem har signert en langtidskontrakt med West Bromwich

Den nederlandske midtbanespilleren Mark Diemers (spiller nå for AEK Larnaca) er en av få spillere som har spilt under begge managerne, Ten Hag i Utrecht og Slot i Feyenoord.

På spørsmål fra ESPN Netherlands hvilken manager som er best, var Diemers tydelig i sitt valg.

-Jeg velger Arne Slot. Jeg kan bare snakke fra min tid. Jeg fant Ten Hag vanvittig god taktisk, det samme var treningene hans. Jeg synes rett og slett at han ikke var særlig god på det tidspunktet på et menneskelig plan. Men det var seks eller syv år siden. Jeg synes Slot var mye sterkere på et menneskelig plan, sier Diemers til ESPN.

SPORTEN: Lynvingen Federico Chiesa er ledig for Liverpool

Diemer og Liverpool velger Slot, Manchester United har valgt Erik ten Hag. Blir spennende å følge de to trenerne hos hver av sin erkerival.

Alt du trenger å vite: Portugal – Frankrike

No posts to display