Spilte selv med Cristiano Ronaldo – sammenligner nå Erling Haaland med ikonet

0
682
Du har skjønt det, Paul. (foto: dormtund, twitter)

Vi måtte lese det tre ganger for å egentlig skjønte hvor ekstrem uttalelsen fra Paul Scholes er. Dette er spilleren som løp rundt på samme bane med CR7 og sanket det som var av titler for United. Scholes opplevde Ronaldos transformasjon fra et kjempetalent hos Sporting til megastjerne på Old Trafford og ut i verden.

Nå ser Scholes det samme potensialet i Erling Haaland.

Les: Pochettino får valget mellom rødt og lyseblått

Vår mann i Bundesliga har siden januar dundret inn 17 mål på 14 ligakamper i serien som huser de regjerende Champions League-mesterne. For Norge ble det et deilig hattrick mot Romania på 20-åringen (deilig, men kunne selvfølgelig kommet mot Serbia…).

Sammenligner vi Paul Scholes med tidligere lagkompis Gary Neville, er Scholes av den rolige typen når han skal analysere fotballens verden sett fra kommentatorstolen. I tilfellet Haaland måtte han derimot trekke frem det største superlativet av dem alle.

Les på Sporten: Plutselig uten egentlig å ville det var United legende Paul Scholes manager

-Jeg mener Haaland er helt sensasjonell. Fra det jeg ser nå, tror jeg han vil nå opp til Ronaldo og Messi sitt nivå, skryter Scholes til Stadium Astro.

Sier altså mannen som løp sammen med Ronaldo da portugiseren startet reisen mot Ballon D´Or-sfæren.

Vi lar Wayne Rooney avslutte med å dele drømmen sin for gamleklubben: Et av de største United-ikonene drømmer om Erling Haaland.

No posts to display