Pochettino får valget mellom rødt og lyseblått

0
723
Vi har savnet energien til Pochettino i Premier League.

Mauricio Pochettino vet bedre enn andre at fotball er ferskvare. Heltestatus som manager én sesong betyr null og niks i neste, tvert imot. – Det var ikke mange ukene mellom finale i Champions League og sparken i Tottenham for den meget populære manageren. Argentineren er arbeidsledig og venter fortsatt på den perfekte muligheten, han ligger rolig som gjedda i sivet. Ifølge The Mirror befinner sivet seg i Manchester.

Den engelske avisen hevder United jobber med Pochettino som løsning hvis problemene til klubben viser seg å fortsette utover høsten.

Les: Manchester United veteran Juan Mata tilbudt fantasilønn

Solskjær og United fikk en seig start med to tap på de tre første kampene. Når United-manageren heller ikke fikk noen av forsterkningene han trengte, kan kortene som er delt ut for denne sesongen resultere i at Pochettino-alternativet raskt rykker nærmere.

The Mirror hevder United ikke er de eneste i Manchester. City jobber med Pochettino som kandidaten til å erstatte Guardiola neste sommer. Guardiola holder delvis åpent for å ta en sesong til hos City, men etter en uvanlig seig start på sesongen med 2-5 tapet mot Leicester og uavgjort mot ferskingen Leeds, kan det virke som spanjolen skjønner at tiden nærmer seg for et skifte.

Pochettino kan lene seg tilbake og følge utviklingen fra uke til uke, men må være klar. Tilbudet om drømmejobben kan komme lynraskt, spørsmålet blir om det er City eller United som tvinges til å reagere først.

Muligheten for å miste Pochettino til byrivalen kan også få noen nervøse klubbeiere til å trykke på endre-knappen kjappere enn planlagt.

Les på Sporten: Manchester United villig til å betale en halv milliard for Victor Lindelöf erstatter

No posts to display