Tegnet på at Sanchos Manchester United-karriere kan være over

0
528
Jadon Sancho

For tre, fire sesong siden var Jadon Sancho en av de hotteste angrepsspillerne på markedet. Overgangen til Premier League og Manchester United ble en nådeløs affære for den unge spilleren, nå går klubben to skritt tilbake for å forsøke å hente tilbake «gamle» Sancho.

Jadon Sancho er utelatt fra Manchester Uniteds tur til Spania neste uke, noe som gir ytterligere næring til rapporter om at han vil bli sendt på dør i januar.

LES: Anbefaler VM-stjerne å sikte høyere enn Man United

United spiller vennskapskamper mot Cadiz og Real Betis på vinterens treningsleir som har blitt arrangert for spillere som ikke er med i VM. – Offisielt har Sancho blitt utelatt for å fortsette å jobbe med sitt individuelle treningsprogram.

Dette følger etter at Sancho reiste til Nederland for å trene med trenere anbefalt av United-manager Erik ten Hag.

Hva sa Man Utd?
«Jadon Sancho fortsetter sitt individuelle treningsprogram som en del av en prosess for å komme tilbake til sitt høyeste nivå,» … «Klubben støtter ham fullt ut i dette.»

Det har vært rapporter den siste uken eller så om at United er forberedt på å selge – eller i det minste låne ut – Sancho i januar.

Sancho har hatt en katastrofal tid i Man Utd siden hans overgang på €85 millioner fra Borussia Dortmund sommeren 2021.

22-åringen har kun scoret åtte mål og fire målgivende pasninger på totalt 52 kamper for de røde djevlene siden han kom til.

Nedgangen hans kan kvantifiseres av det faktum at han har spilt bare 72 minutter for landslaget siden han flyttet til Old Trafford, og han ble selvfølgelig utelatt fra Englands VM-lag.

Les på F7: Mariah Careys vanskelige barndom gjorde at hun ble forelsket i julen

Faktisk ble han aldri virkelig vurdert for en plass i Gareth Southgates Three Lions-lag, noe som viser hvor mye nivået hans har sunket siden han kom til Premier League.

Sancho har skuffet under tre managere i Man Utd; Ole Gunnar Solskjær, Ralf Rangnick og så Erik ten Hag.

Han startet inneværende sesong bra med mål mot Liverpool og Leicester før formen stupte igjen

Han gikk glipp av de fire siste kampene før verdenscupen, offisielt på grunn av en uspesifisert sykdom.


Til tross for exiten til Cristiano Ronaldo er Sancho fortsatt langt nede i prioriteringsrekken.

Stjerneskuddet Alejandro Garnacho har komplisert saken ytterligere, det samme har signeringen av Antony og formen til Marcus Rashford.

No posts to display