Bournemouth har gitt Gary O’Neil permanent avtale

0
233

Gary O’Neil brukte 12 kamper som midlertidig sjef for Bournemouth etter at Scott Parker ble sparket. Cherries har vunnet fire, uavgjort fire og tapt fire av sine 12 kamper under 39-åringen. Det har ført klubben opp til 14. plass i Premier League og tre poeng fra nedrykksstreken.

Klubben var først i samtaler med tidligere Leeds-manager Marcelo Bielsa om jobben, men da han sa nei takk, det går rykter om at han er ønsket tilbake som landslagssjef for Argentina, hvis ikke VM-gull vinnes. Nå velger Bournemouth å gå videre med vikaren.

Les: Klar for forhandlinger med perfekt makker til Haaland

O’Neil tok ansvar for Cherries i slutten av august etter at Scott Parker, han har imponert i sin første lederrolle, den tidligere assistenten har fått en avtale ut neste sesong. Avtalen har en opsjon på ytterligere 12 måneder avhengig av resultater.


Bournemouth direktør Neill Blake sa i forbindelse med ansettelsen: «Gary gjorde en utmerket jobb på midlertidig basis, og styret er glade for å gjøre stillingen hans som hovedtrener permanent».
«Vi har vært imponert over måten han har oppført seg på fra det øyeblikket han begynte i klubben og føler at han har fortjent denne muligheten til å fortsette å ta laget og klubben videre».

Les: Slipper Aaron Wan-Bissaka fri

No posts to display