The Athletic: En av Manchester Uniteds best betalte tråkker på exit-bremsen

0
212
Ratcliffe og INEOS-gjengen er godt i gang med å sette klubbens ressurser bedre i arbeid. (foto: ratcliffe, x)

Sir Jim Ratcliffe og INEOS-gjengen er i full gang med å gjøre kortsiktige og langsiktige endringer hos det som en gang var verdens beste klubb. Nå skal det jobbes med alle detaljer som påvirker det sportslige resultatet. I januar handler det om å manøvrere seg innenfor Financial Fair Play-reglene for å sikre Ten Hag nødvendige forsterkninger for andre del av sesongen. Et punkt i denne planen var å «kutte løs» en av klubbens best betalte som ikke har levert.

Selv om Anthony Martial står bak 90 scoringer i United-drakta, er det neppe mange supporterne som ble lei seg for at Martial forsvinner på utleie resten av sesongen og ut kontraktsløpet. Da er det mange som kommer til å stusse når spissen med 629 minutter på banen og to scoringer denne sesongen nekter å reise.

LES: Timo Werner er klar for Premier League!

Ifølge The Athletic har Martial fått tilbud fra Marseille, Fenerbahce og flere saudiarabiske klubber. Manchester United kunne ha trykket på opsjonsknappen på ytterligere sesong, men har avstått fra muligheten og åpner for exit i januar. Som en av klubbens best betalte, er det stor interesse hos Ratcliffe og gjengen å fjerne Martial fra lønnsbudsjettet en gang for alle.

SPORTEN: Signerer legenden Bonucci for å avgjøre tittelkampen

Martial har spilt for Manchester United i nesten tre år uten 90 minutter i strekk på banen, ifølge The Athletic har Martial avslått samtlige tilbud om klubbytte i januar, franskmannen sikter seg inn mot å bruke tiden frem til sommeren og free agent-status til å finne den perfekte klubben.

F7: Matic har tømt skapet og rømt fra whatsapp-gruppen

Det er ryktet Manchester United jakter spissforsterknng på vinterens overgangsmarked, Martials «exit-nekt» passer ikke inn i denne planen.

No posts to display