Liverpool har fått sin Solskjær

0
1072
Like that, Klopp? (foto: liverpool, x)

Det er ikke bare «fotballeksperter» som har gitt Nunez pes etter at han dro på seg Liverpool-drakta, også supportere har stilt spørsmål til når Liverpools dyreste signering leverer gjennom hele kampen og begynner å sette målsjansene. Klopp har nå funnet rollen til 24-åringen som kan bety gull for Liverpool. En rolle vi husker en viss nordmann hadde i Premier League rundt tusenårsskiftet.

Det begynner å bil en halv evighet siden unge Ole Gunnar sto og trippet på sidelinjen for nok et innhopp i den altfor store United-drakta. Alex Ferguson visste hvem han trengte på banen i siste del av kampen for å få det ekstra boost’et til seier. Solskjær huskes for mye på Old Trafford, superreserve-statusen kommer høyt på denne lista. Hos erkerival Liverpool er det en søramerikaner som nå har vist han har noe av de samme spesial egenskapene.

LES: The Athletic: En av Manchester Uniteds best betalte tråkker på exit-bremsen

Darwin Nunez begynner å finne sin plass hos Liverpool. Signeringen kom samtidig med at Erling Haaland entret Premier League-scenen, for Nunez ble den evinnelige sammenligningen med nordmannen et tøft møte med verdens tøffeste liga.

Fortsatt ikke kald nok foran motstandernes mål, men denne sesongen har Nunez vist han spiller en viktig rolle hos Klopp.

I onsdagens snuoperasjon mot Fulham i ligacupens første semifinalekamp, var innbytter Darwin Nunez gamechanger for Liverpool, involvert i begge scoringene med to assists, fra 0-1 til 2-1 seier.

SPORTEN: Signerer legenden Bonucci for å avgjøre tittelkampen

Med dette har Nunez vart involvert i syv scoringer som innbytter, flest av alle Premier League-spillere. 24-åringen har funnet sin rolle hos Liverpool.

No posts to display