Slipper nå helt å forholde seg til utstøtt United-spiller

0
342
På tide å hente inn en spiller som har vist han leverer i Premier League. (foto: united, x)

Først en uttalelse fra Erik ten Hag etter Arsenal-kampen der Sancho ikke var del av kamptroppen, så en lite tilslørt verbal knyttneve mot United-manageren på sosiale medier fra 23-åringen. Etter dette har Manchester United hatt en av sine største investeringer og best betalte spillere på et sted han ikke gjør noe ugagn, men heller ingen nytte for seg. På tørsdag ble den kortsiktige floken løst opp.

Det var tårer som rant da Jadon Sancho valgte å forlate Dortmund-supporterne i 2021. I Manchester sto jubelen i taket etter et langt år med forhandlinger og krangling med Dortmund-ledelsen. 11. januar 2023 er det igjen applaus i den røde delen av Manchester, denne gangen for at Jadon Sancho har forlatt klubben.

LES: Liverpool har fått sin Solskjær

Det er selvfølgelig ulike faktorer som har spilt inn på at Manchester United har slitt med Sancho etter at den unge spilleren returnerte til balløya som megastjerna fra Bundesliga, men det er få som protesterer på konklusjonen at Sancho har vært en sportslig skuffelse for United.

Det eskalerte i august da Sancho og Ten Hag røk i tottene på hverandre og 23-åringen forsvant ut av kantina, garderoben og førstelagstroppen.

SPORTEN: Per-Mathias Høgmo får ikke dra nytte av Kasper Junkers kanonform

På torsdag ble United og Dortmund enige om leieavtale ut sesongen.

-Jadon er en spiller som gjør en forskjell, og jeg ser frem til å se ham tilbake i den sorte og gule drakta. Han kjenner byen, stadionet, supporterne og klubben, begynner sportsdirektør Sebastian Kehl.

Som selvfølgelig er klar over at Sancho kommer til klubben langt unna formen han forlot

For Erik ten Hag garantert en lettelse å slippe å forholde seg til Sancho og evinnelige Sancho-spørsmål fra engelsk presse.

No posts to display