Regnestykket som får United-supporterne til å skjære grimaser

0
222
Sancho har "kommet hjem". (foto: dortmund, twitter)

Da Jadon Sancho igjen kunne gå ut på et treningsfelt sammen med førstelagstroppen, var det brede smil hos 23-åringen. Selv om det sikkert har vært et sportslig helvete i fryseboksen hos Ten Hag siden september, er det liten grunn til å synes synd på den privatøkonomiske situasjonen til engelskmannen.

Som en del av låneavtalen med Borussia Dortmund, som sikkert er en årsak til at forhandlingene tok tid, betaler Manchester United en tredjedel av Jadon Sancho sin lønn. Ukelønna skal være på 250 000 pund, omtrent 3,37 millioner kroner.

LES: The Athletic: En av Manchester Uniteds best betalte tråkker på exit-bremsen

Mellom Sancho sin exit og hans siste kamp for Manchester United har det gått totalt 138 dager. Hver dag tjener han 35 714 pund, som tilsvarer 468 000 kroner om dagen.

Det vil si han har tjent utrolige 4,9 millioner pund, eller 64,2 millioner kroner siden siste kampen i United-drakta, som var mot Nottingham Forest i august. For ikke å gjøre jobben sin.

SPORTEN: Lokalavisa i Manchester bekymret for at Antony-tabben gjentas på Old Trafford

Tilbake på treningsfeltet hos Borussia Dortmund bør det være grunnlag for at også den sportslig kontoen får et solid påfyll.

No posts to display