Bayern München møter stengt dør – nektes signering av Premier League-stjerne

0
260
Får ikke viljen sin. (foto: bayern, x)

Thomas Tuchel og Bayern München sendte Hoffenheim fredag kveld hjem med 3-0 tap. Med dette ligger bundesligagiganten ett poeng bak Bayer Leverkusen på tabellen. Ute av den tyske cupen etter tap mot en «fotballmygg», er det uakseptabelt at Tuchel misser ligatittelen. I januar skal viktige forsterkninger på plass for å hindre at det «uhørte skal skje». Hos Fulham er det ingen vilje til å hjelpe Tuchel.

Eric Dier har ankommet München på utleie fra Tottenham for resten av sesongen. En viktig brikke for Thomas Tuchel i en periode med skader i midtforsvaret inn i andre del av sesongen. Det var likevel en annen Premier League-spiller som var viktigere for Bayern-treneren.

LES: Regnestykket som får United-supporterne til å skjære grimaser

I sommer var Joao Palhinha halvveis inn døra hos bundesligagiganten, men Fulham-ledelsen tråkket hardt på bremsen. Det endte uten overgang, den portugisiske landslagsspilleren svelget skuffelsen og gikk etter noen dager tilbake til Fulham-drakta og full dedikasjon. I januar var tiden der 28-åringen skulle få sin drømmeovergang.

I begynnelsen av desember var det en fokusert, men forventningsfull Fulham-spiller før vinterens overgangsvindu.

-Jeg er rolig og tenker ikke så mye over hva som kommer til å skje. Det er en viktig måned for Fulham og meg… Det skjer, det som skjer i januar, sa Palhinha til DAZN.

Ifølge tyske Sky Sports har Fulham-ledelsen gitt portugiseren beskjed om at ingenting kommer til å skje. Bayern München hamrer fortsatt på døra for å signere den defensive midtbanespilleren, men Fulham blokkerer nå overgangen.

Ifølge Sky Sports skal beskjeden om at en overgang ikke er mulig i januar gjort Palhinha skikkelig skuffet. Dette var drømmen hans, to ganger er drømmen knust.

SPORTEN: Sky Sports: Jordan Henderson i dype samtaler med storklubb

Fra Fulhams ståsted, en fullt ut forståelig avgjørelse, bare åtte poeng over nedrykksstreken etter 20 kamper.

No posts to display