En av Premier Leagues mest ettertraktede spisser forteller i en video hvilken klubb han skal spille for

0
307
Gleder seg som en unge. (foto: brentford, x)

Det skapte bølger da Ivan Toney ble dømt for mer enn hundre brudd på bettingreglene for spillere. Det var også en personlig tragedie, men Toney har vist han brukte karantenen til å gi seg selv en ny start og har samtidig fått bekreftet han er ekstremt mental sterk. Interessen fra storklubber i Premier League har ikke avtatt, tvert imot.

Det sier det meste om statusen til Ivan Toney i Premier League når 27-åringen har klubber som Arsenal, Manchester United og Chelsea, alle med et løp for å signere spissen. Dette toppes av at Toney har vært ute med karantene siden slutten av forrige sesong for brudd på bettingreglene.

LES: Bayern München møter stengt dør – nektes signering av Premier League-stjerne

Brentford-spiller Toney kan nå endelig vende tilbake til kamparenaen, fortsatt med to ukers tid igjen av overgangsvinduet. Engelsk media har de siste månedene tatt det for gitt at spissen spiller for en av de største klubbene i Premier League etter vinterens overgangsvindu, nå forteller Toney verden om valget sitt.

I en video fra Brentford forteller han til Pontus Jansson om hva som faktisk kommer til å skje.

-Jeg blir. Det skal bli godt, jeg kan ikke vente med å komme tilbake… Jeg har feiringen klar, jeg har hatt lang tid på å forberede meg, så det blir bra, kommer det fra Toney.

Jeg blir.

LES OGSÅ: To Premier League-klubber kan vente seg straff som svir

I helgen kommer Nottingham Forest til Brentford Community Stadium, Nuno Santo og gjengen blir de første som skal få kjenne på at Toney har tatt sitt valg om fortsatt å bære drakta til the Bees.

No posts to display