Avslår vilt Chelsea-bud på 85 millioner euro

0
1374
Har gjort mye, om noen dager får vi se om det er nok. (foto: Chelsea)

Mauricio Pochettino visste hva han gikk til da han tok over ansvaret etter Tuchel/Potter/Lampard. Det han ikke kunne forutse var «epidemien» med skader hos nøkkelspillere og at klubbens investering i målgarantist ikke kan settes i arbeid. Christopher Nkunku er igjen ute med skade, i debutsesongen står franskmannen med 132 minutter på banen og 1 scoring over halvveis inn i sesongen. Chelsea må og skal hente inn en spiss til Pochettino, portugisisk media melder londonklubben har satt inn støtet mot en svenske.

På balløya var det ikke så altfor mange som la merke til svenske Viktor Gyökeres. Selv med 43 scoringer på 113 kamper i Coventry-drakta lot de større klubbene 25-åringen forlate engelsk fotball til fordel for Sporting Lisboa. Seks måneder senere har en Premier League-klubb sendt et 85 millioner euros bud på svensken.

LES: En av Premier Leagues mest ettertraktede spisser forteller i en video hvilken klubb han skal spille for

Viktor Gyökeres ble hentet til Sporting i juli 2023. I takt med økende desperasjon hos ulike klubber i Premier League etter å sikre seg en spissforsterkning halvveis inn i sesongen, har 25-åringen blitt superpopulær.

Linket til flere storklubber i Premier League melder portugisiske Record at Sporting har mottatt et bud fra Chelsea på 85 millioner euro. Dette, for spilleren Sporting betalte 20 millioner euro for (eks bonus) et halvt år tidligere. Coventry skal ha forhandlet seg til en hyggelig 10-15 % av vidersalgssummen, så Championship-klubben kan vente seg en hyggelig innbetaling når Gyökeres selges.

Så hva gjør Sporting? Ifølge Record er budet avvist. Utkjøpsklausulen er satt til 100 millioner euro, portugiserene har sett at når desperasjonen når maks nivå på Stamford Bridge, da betales det som må til for signering.

SPORTEN: Mourinho, keiseren av Roma er nedgradert til narr!

Den svenske spissen har tatt et gigantsteg i utviklingen hos serieleder Sporting med 20 scoringer og 10 assists på 24 kamper.

No posts to display