The Athletic: Luke Shaw og Man United enige om veien videre

0
304
Shaw del av fundamentet. (united, twitter)

Noen som husker venstrebacken under José Mourinho? Sjelden har vi opplevd en enkeltspiller få så mye kjeft av en trener foran mikrofonen. Shaw trykket tydeligvis på alt av irritasjonsknapper hos den tidligere Man United-manageren og fikk betale for det. Så kom Solskjær, der den engelske landslagsspilleren over natten ble en av de mest benyttede spillerne. 2020/21-sesongen var Shaw på banen i 47 kamper. Så kom Rangnick, så forsvant Rangnick. Spørsmålet var hvordan venstrebacken ville bli vurdert av Erik ten Hag.

Igjen viser Shaw seg som en fighter, som nekter å forlate posten på Old Trafford.

LES: Overbevist tredjedivisjons-spiller selges for 800 millioner

Siden forrige sommer har samtlige Man United-spillere vært på tryout hos Erik ten Hag. VIP-kortene ble inndratt, viljen til å lære, prestasjoner og mentalitet overskygger stjernestatus og lønnsutbetalinger. Cristiano Ronaldo er det beste eksemplet, Rashford, Sancho og ikke minst Harry Maguire har også blitt kjent med Ten Hag som den nye sheriffen på Old Trafford.

En av José Mourinhos tidligere hoggestabber har nå kommet ut med et svært godkjent-stempel fra United-manageren.

Luke Shaw har gjort jobben og det som må til for å spille Ten Hag-forball, med kontraktsutløp 2024 har det vært spørsmål om veien videre. Etter å ha sett Shaw på banen i 35-kamper denne sesongen (1 scoring, 6 assists) – til og med som midtstopper – har vi skjønt hvor det bærer hen. Ifølge The Athletic er det nå avgjort.

LES: Vieira blinket ut som langsiktig løsning for Premier League-klubb

I desember trykket United på opsjonsknappen for ytterligere sesong og gav Shaw forlengelse med et år, det engelske mediet hevder United og 27-åringen nå er enige om en skikkelig kontrakt, denne gangen til sommeren 2027.

LES OGSÅ: Straffes for Ramos-hets

Tryout er over for Shaw, nå skal det jobbes hver bidige dag for å overbevise Ten Hag om at han valgte rett.

No posts to display