Overbevist tredjedivisjons-spiller selges for 800 millioner

0
934
Ronny til venstre. (foto: peterborough, twitter)

Da Chelsea dro frem 121 millioner euro for Enzo Fernandez noen uker etter at Mykhailo Mudryk hadde kommet for nesten tilsvarende beløp, ble overgangsmarkedet igjen «pumpet full av stereioder». Forventingene ved spillersalg har nå gått rett i taket. Klubbleder Darragh MacAnthony er det beste beviset på dette.

MacAnthony er styreleder for Peterborough, League One-klubben som har kjempet seg til en 7. plass på tabellen etter 38 kamper. Nå skryter han av at klubben sitter på en spiller som glatt selges for 60 – 70 millioner pund.

LES: Avgjørelsen om forsvarsspiller settes på vent

20-åringen Ronny Edwards er linket til Chelsea etter 77 kamper for Peterborough, et tegn styreleder MacAnthony tar at klubben vil cashe inn de virkelig store pengene på den engelske U20-landslagsspilleren.

-Ronny blir solgt. Om toogethalvt år kan han bli solgt for 60-70 millioner pund. Sånn er det nåværende markedet for unge midtstoppere, Vi har mottatt bud, for de store klubbene vet at man kan tjene mer enn 40 millioner pund på ham om et par år, sier styrelederen til Football-London.

LES OGSÅ: Håver inn nesten dobbelt så mye som Messi

No posts to display