Avgjørelsen om forsvarsspiller settes på vent

0
509
Skal ha spillere som gir flere "bøtter". (foto: united, twitter)

Erik Ten Hag har blitt godt kjent med Man United-troppen siden forrige sommer. Så godt at Cristiano Ronaldo presset frem en uunngåelig exit, så godt at Harry Maguire i praksis er degradert og på vei ut. Nederlenderen har samtidig fått fart på Marcus Rashford og gitt tillit til en Alejandro Garnacho. Alex Telles ble sendt på utleie og har ikke hatt muligheten til å vise han fortjener en rolle i Ten Hag-maskineriet, men er nå varslet på vei tilbake til Old Trafford. Hva det vil bety, det er fortsatt usikkert.

Da Uniteds brasilianske venstrebacken Alex Telles forrige sommer ble lånt ut til Sevilla ut sesongen, lå det ikke en kjøpsopsjon i avtalen. Det var også snakk om retur til Porto, som kan kom fra sommeren 2020, men det fristet mer å spille i La Liga enn å dra til Portugal.

LES: I september var keeperen linket til Tottenham – nå signerer han hos Ryan Reynolds

Mye har skjedd siden i fjor sommer, i oktober fikk manager Julen Lopetegui sparken. Det var Lopetegui som ivret for en avtale om Telles. Arvtager Jorge Sampaoli var ikke like ivrig, nå er også argentineren historie i klubben.

Så hva skjer? Daily Mail hevdet forrige uke Telles er på vei tilbake til Old Trafford, den hyperaktive overgangsjournalisten Romano bekrefter dette, men legger også til et stort spørsmåltegn rundt Telles sin fremtid på Old Trafford.

Overgangsjournalisten hevder Erik ten Hag og gjengen har utsatt avgjørelsen om Telles til juni/juli. Vi tror neppe brasilianeren kvalifiserer seg til å bli en av Ten Hags utvalgte neste sesong.

LES OGSÅ: Football-Insider: Racet om Declan Rice avgjort

No posts to display