I september var keeperen linket til Tottenham – nå signerer han hos Ryan Reynolds

0
286
Klubbeier Reynolds på "VIP-tribunen". (foto: wrexham, twitter)

Ben Foster er bygd som en av steinene på Stonehenge. Siden 2001 har den den engelske keeperen vært en del av fotballen på balløya. Det var hos West Bromwich og Watford han samlet flest kamper, men vil også huskes som del av keeperteamet hos Manchester United. Nå er 39-åringen overtalt til å bruke det han har samlet av erfaring og bistå Wrexham i kampen for opprykk til League Two.

Etter at Hollywood-stjerna Ryan Reynolds og kompis kom inn i Wrexham med optimisme, dollars og et Netflix-team klar for å dokumentere suksesshistorien, har ting virkelig skjedd hos National League-klubben.

LES: Sender Forest-spiller til Wayne Rooney

I perioden 2010-15 var Foster en del av Man United. Her ble det diverse sesonger på utleie, men også 23 kamper han kan fortelle barnebarna sine om en dag. Nå får Foster nok en historie å bringe videre, denne gangen veldokumentert på Netflix.

39-åringen la opp i september 2022 etter solide 390 kamper i Premier League, men er nå overbevist om å returnere til femtebeste divisjon i England for å bistå ut sesongen.

(foto: google)

Det som gjør det ekstra kult for Wrexham-supporterne er at Foster faktisk har spilt for klubben tidligere (2005 på utleie fra Stoke) og at han var linket til en signering med Tottenham for bare åtte måneder siden.

LES OGSÅ: UEFA ser ikke noe annet valg enn å etterforske Barcelona

No posts to display