Sender Forest-spiller til Wayne Rooney

0
775
Steve Cooper gjør et nytt forsøk med Man United-spiller (foto: forest, twitter)

Nottingham Forest presset seg frem til en historisk retur til Premier League før sesongen. Eierne klarte ikke å holde igjen på entusiasmen da de så for seg en ny fremtid med år etter år i verdens mest lukrative nasjonale liga. Steve Cooper fikk en busslast med nye spillere til City Ground, etter 27 kamper har brikkene fortsatt ikke falt på plass for manageren.

26 poeng og alt annet enn sikker plass i PL neste sesong. Til Coopers forsvar er han ikke alene. Status i mars er at ni (!) klubber er i samme båt nederste del av tabellen, der bare fire poeng skiller den beste og den så langt svakeste. Steve Cooper har brukt de første syv månedene på å finne ut hvilke spillere han egentlig har bruk for i troppen denne sesongen, nå har han bestemt de kan avse Lewis O’Brien.

LES: Lindelöf har blitt en brikke i viktig byttehandel

United-legenden Wayne Rooney leder sin tidligere klubb D.C United og har startet sesongen med fire poeng på de første fire MLS-kampene. Nå hentes det han beskriver som en viktig forsterkning fra Premier League.

24-åringen ble hentet til Forest fra Huddersfield Town i 2022, nå bærer det på utleie til Mr. Rooney på andre siden av atlanteren.

LES: Forsøker seg på Scott McTominay en gang til

Den sentrale midtbanespilleren er tydeligvis en favoritt hos Rooney, som fikk grundig erfaring fra nest øverste divisjon som Derby-trener 2020-22.

-Lewis har vært en av de beste spillerne i Championship de siste sesongene. Han leser spillet godt og skaper målsjanser. Å hente ham på leie fra Forest er en god handel for oss, han vil være en glimrende forsterkning til midtbanen vår, sier Rooney til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Norges største stjerne ikke med mot Spania!

O’Brian har fått med seg 13 Premier League-kamper for Forest, men har vært utenfor kamptroppen siden midten av januar. Nå skal det jages scoringer for Rooney.

No posts to display