Har blitt en brikke i viktig byttehandel

0
1211
Backup eller hovedrolle neste sesong? (foto: united, twitter)

Erik ten Hag har om få måneder lagt bak seg en hel sesong på Old Trafford og har samlet seg nok kunnskap om United-troppens potensiale. Når vi går mot sommerens overgangsmarked, siktes det seg inn mot en spissforsterkning som garantert blir svindyr, pluss 1-2 spillerkjøp til. Det skal «ryddes» i troppen, ifølge Football-Insiders kilder er en svenske nå blinket ut til å spille en rolle i en viktig byttehandel – uten for store utlegg.

Det er ikke noe nytt at Victor Lindelöf er linket til exit Old Trafford, men denne gangen passer det spesielt godt for Man United. Svensken kan nemlig brukes som et sterkt kort i forhandlingene med Inter Milan. For Lindelöf kan det samtidig bety en hovedrolle hos en av Europas beste klubber.

LES: Gareth Bale har fått sin arvtager

I sommer mister Inter Milan Skriniar på free transfer til PSG, trener Inzaghi har derfor en ny midtstopper høyt oppe på ønskelista.

Ifølge ulike medier er Inter sterkt interessert i å hente Lindelöf til San Siro. Den svenske midtstopperen har rykket foran Harry Maguire i spilletidskøen hos United, men må pent ta til takke med det som blir igjen av spilletid etter Varane og Martinez. Så langt i sesongen har Lindelöf fått med seg fem hundre minutter på banen i Premier League, litt mer fordelt over europaligaen og cuper.

LES OGSÅ: Marca: 220 millioner euro er lagt på bordet

Hos Inter har Erik ten Hag en favoritt i Denzel Dumfries. Den nederlandske midtbanespilleren har vært linket til United siden Ten Hag tok over butikken, ifølge Football-Insiders kilder har United nå gitt klarsignal til å putte Lindelöf inn i en bytteavtale med Inter, der Dumfries sendes til Old Trafford.

Kan bli en win-win-win-win situasjon.

No posts to display