The Guardian: Lucien Favre rygger ut av Premier League-jobben

0
643
Jobb i London? Yes and no, please. (foto: dortmund, twitter)

Tottenham, Everton, Crystal Palace. Vi trenger ikke minne styret til de tre Premier League-klubbene på at sesongstart i Premier League kommer altfor kjapt, men gjør det likevel. Når to av klubben i tillegg sloss om samme managerkandidat, da blir det kaos.

Ifølge Sky Sports var tidligere Haaland-sjef Lucien Favre og Crystal Palace enige om kontrakt, men ventet utålmodig på at sveitseren kunne få på plass arbeidstillatelsen.

Les: Liverpool fornøyd med planen for Sepp van den Berg

I mellomtiden må noe ha skjedd. For på fredag morgen hevdet The Guardian at Lucien Favre har ombestemt seg i siste øyeblikk. Det har blitt no thanks til Palace sitt tilbud om treårskontrakt.

De siste dagene har ryktet svirret om at Everton har vist interesse for Favre. Kaotisk? Det er bare fornavnet hvis du sitter i styret til Palace.

Les på F7: Roma måtte skrote grandiose planer for José Mourinho

Palace-formann Steve Parish møtte Favre forrige uke i Nice og var imponert over visjon hans for klubben i en post-Hodgsons periode. Men etter å ha avbrutt samtalene med Nuno Espírito Santo, er Favres U-sving en stor skuffelse for klubben i Sør-London.

Tikk-takk. Vi gleder oss som barn til Premier League-kick off 13. august. En fortsatt lederløs Palacegjeng vet at Chelsea venter på dem dagen etter. Uavhengig sb om noen leder Palace-skuta. Hjælp!

Les på Sporten: Graham Potter klarte å overbevise Danny Welbeck

No posts to display