Uka etter å ha signert Turner er Forest tilbake for ny Arsenal-spiller

0
384
Steve Cooper i fri utfoldelse. (foto: forest, twitter)

Da Nottingham Forest skulle hente inn ny keeper, falt valget på en amerikansk landslagsspiller hos Arsenal. Matt Turner signerte tidligere i måneden fireårskontrakt med Premier League-klubben. Etter Dean Henderson og Keylor Navas, blir Turner en av ballstopperne som skal redde plassen også denne sesongen. Steve Cooper og gjengen er nå tilbake for flere Arsenal-spillere.

Premier Leagues neste beste klubb, denne sesongen en av toppkandidatene til å ta tittelen, har en en så bred tropp med kvalitetsspillere at det er tynt med spilletid for Nuno Tavares. Den portugisiske backen har ikke vært del av preseason, heller ikke med i sesongens første to kamper. Forrige sesong var 23-åringen på utleie til Marseille, nå peker pila mot Nottingham.

LES OGSÅ: West Ham har fått sin mann på midtbanen

Ifølge overgangsjournalist Romano pågår forhandlinger mellom klubben om permanent overgang, der det parallelt forhandles om personlige betingelser for spilleren med 28 kamper i Arsenal-drakta.

Forest fortsetter strategien med signering av «overskudds-spillere» hos de største klubbene i Premier League. Så langt med vekslende resultat.

LES OGSÅ: Denne gangen kan ikke Liverpool tape til Chelsea slik som med Moises Caicedo og Romeo Lavia

No posts to display