Kunne ikke avslutte karrieren i «Ronaldo-ligaen» – tok heller og la opp

0
220
Walcott. (foto: southampton, twitter)

I sommer var Theo Walcotts opphold hos Southampton over. Det startet hos Saints i 2005, nå har 34-åringen bestemt seg for at det også slutter der. På fredag fortalte den tidligere Arsenal-stjerna karrieredøra lukkes.

-Jeg har hatt tilbud fra utlandet og noen riktig gode fra Championship-klubber. Det er har vært noen tilbud fra Saudi-Arabia, men det er ikke der jeg ser meg selv spille, skal jeg være helt ærlig, sier Walcott ifølge BBC.

LES: Uka etter å ha signert Turner er Forest tilbake for ny Arsenal-spiller

Dermed blir den en verdig avslutning på en lang karriere. 18 år i Premier League. Spill for Southampton, Arsenal, Everton. 397 Premier League-kamper, 108 scoringer i Arsenal-drakta. Det er spesielt to managere Walcott vil takke for å ha nådd så langt.

-Jeg vil gjerne rette en stor takk til alle trenerne jeg har jobbet med, spesielt Harry Redknapp for å gi meg debuten min og Arsene Wenger for å vise tillit da jeg kom til klubben som 16-åringen, begynner Walcott i en video på twitter.

LES OGSÅ: Arteta forteller om den STORE planen

-Den første tiden hos Southampton, overgangen til Arsenal hvor jeg tilbrakte 12 fantastiske år og scoret over 100 mål, å vinne FA Cupen hvor jeg scoret i finalen, er et barns drøm, fortsetter Walcott.

Vi takker for underholdningen.

No posts to display