Gidder ikke vente på Maguire – signerer tidligere Arsenal-spiller

0
322
Enough now. (foto: west ham, witter)

David Moyes er en stor fan av Harry Maguire. Manchester Uniteds tidligere kaptein og forsvarsgeneral har alt det den tidligere Man United-manageren ønsker til sitt forsvar – i motsetning til Ten Hag. Nederlenderen viste med stor tydelighet før lørdagens kamp mot Tottenham at Maguire ikke er prioritert. 30-åringen var ikke engang med i kamptroppen. Den siste måneden har Maguire vært sterkt linket til West Ham, der også kompensasjon fra United for lønnskutt lå på bordet.

Tiden har gått, sesongen er i gang, fortsatt ingen gjennombrudd i forhandlingene. Da andre serierunde ble sparket i gang, hadde Moyes og gjengen sett seg lei av å vente.

LES: Kunne ikke avslutte karrieren i «Ronaldo-ligaen» – tok heller og la opp

Den hyperaktive overgangsjournalisten Romano melder det nå er klart for signering av den greske midtstopperen Konstantinos Mavropanos. 25-åringen har hatt en runde hos Arsenal fra 2018 til 2022, men måtte ta til takke med 8 kamper i den røde og hvite drakt, resten av oppholdet på utleie i Tyskland.

LES: Premier League-stjerne får viljen sin – følger Neymar

Nå hentes Stuttgart-spilleren tilbake til Premier League.

Harry Maguire ender med dette ikke hos West Ham, en klubb hvor han kunne ha fylt spilletidskontoen som i tiden før Ten Hag.

LES OGSÅ: Der kom gjennombruddet for den tidligere RBK-spilleren

No posts to display