United har ikke tapt med Eriksen og to andre midtbanespillere med fra start

0
313
Tilbake, og bra er det. (foto: united, twitter)

Manchester United er ute av Premier League-tittelkampen for denne gang, men har jobbet seg i posisjon til å sikre Champions League-billetten. Ligacup-trofeet har allerede begynt å samle støv i premieskapet på Old Trafford, det er også satt av plass til trofeene i FA Cupen og Europaligaen.

Selv om Lisandro Martinez på tirsdag måtte opp på operasjonsbordet og mister resten av sesongen, har Ten Hag en trio tilbake som oser suksess.

LES: Rafael Benitez har fått flere tilbud fra Premier League: – Jeg kommer gjerne tilbake, men bare hvis det er riktig!

Etter Nottingham Forest-kampen uttalte Christian Eriksen det er enkelt å spille på midtbanen med Casemiro og Bruno Fernandes rundt seg. Marcel Sabitzer overlot plassen til dansken da østerrikeren dro på seg en skade i oppvarmingen. Kampen ble vunnet 0-2, skal Erik ten Hag følge statistikken må han sørge for at tre spillere er på banen samtidig fremover.

Mye spiller inn når en kamp ender med tap eller seier, men hvis du bruker statistikken hos United ligger poengene med en bestemt midtbanetrio.

Det er bold.dk som har regnet seg frem til at Man United aldri har tapt med Eriksen, Casemiro og Fernandes i startelleveren. På de 19 kampene med trioen på banen fra start, har det endt med 17 seier, 2 uavgjort og null tap.

Med Eriksen tilbake i kampform, Fernandes fortsetter å holde seg fit for fight og Casemiro styrer unna flere røde kort, lover dette virkelig godt. Vi tipper Erik ten Hag også har fått med seg den samme statistikken.

LES OGSÅ: Sancho klar for sitt endelige gjennombrudd

Kombinasjonen Fernandes – Casemiro – Eriksen ruler midtbanen.

No posts to display