Utestengt

0
325

Det er vanskelig å se hvordan Cristiano Ronaldo skal kunne komme tilbake på en god måte etter hvordan han oppførte seg i onsdagenes hjemmeseier 2 – 0 mot Tottenham.

I en pressemelding på Manchester United sider skriver klubben at Ronaldo ikke får være del av troppen til lørdagens bortekamp mot Chelsea.

Meldingen inneholder selvsagt ingen grunn, men alle vet hvorfor. – Det som skjedde var i det 89 minutt av kampen gikk en frustrert Ronaldo som ikke fikk spille inn i garderoben og forlot Old Trafford. – Etter kampen fikk manager spørsmål om Ronaldo sin oppførsel av Viaplay: «I dag feirer vi dette resultatet (2-0). Selvsagt tenker vi på lørdag og en ny stor kamp. Vi må forberede oss veldig bra, og resten tar vi oss av i morgen. Jeg godtar på ingen måte dette. Dette er uakseptabelt. Det skal jeg fortelle dem. Vi er et lag, og da blir du værende til kampen er over»

Les: Klare til å presentere den største oppsigelsespakken i fotballhistorien

I sommer ble det tungt spekulert på at Ronaldo ønsket seg bort fra United, men det ble aldri opplyst om forhandlinger med andre klubber. 37-åringen har i høst startet to ligakamper og fire europaligakamper for United. Det er blitt to mål på portugiseren.

Langt mer krass var Ten Hag i sommer. Da forlot Ronaldo og flere andre spillere en treningskamp mot Rayo Vallecano ved pause.

Ronaldo har hatt en turbulent tid i United siden han returnerte til klubben i august i fjor. Han scoret mange mål for klubben i første halvdel av sesongen, men ble også beskyldt for å skape dårlig stemning i garderoben.

Les: Solskjær fikk bare en milliard, når han trengte litt mer, nå jobber United med et gigantbud på sommermålet 2019

No posts to display