Utstøtt Manchester United-spiller åpner for retur til Old Trafford – på én betingelse

0
368
Hadde ingen problemer med å "pisse på" Bayern etter seieren i Der Klassiker. (foto: Borussia Dortmund)

Det er aldri helt rolig i Manchester United-troppen. En haug med sterke personligheter og store egoer på gressmatta og langs sidelinjen sørger for at konfliktene ligger der latent – og eksploderer gjerne når det butter sportslig. Jadon Sancho/Erik ten Hag er det siste eksemplet (hvis vi ser bort fra 19-åringen Garnahcos lite heldige «finger opp» på sosiale medier til kritikk av United-manageren). Nå kommer det en ny vending i saken.

På tirsdag spilte Borussia Dortmund seg til semifinale i Champions League. På banen i den gule drakta løp Jadon Sancho rundt og skapte trøbbel for Atletico Madrid-forsvaret. Det ble ingen scoringer, men med 86 minutter på banen var 24-åringen stor bidragsyter til at Dortmund senket Atletico med 4-2 seier på tirsdag. På tide å åpne døra for Sancho-retur til Old Trafford? Det er en mulighet.

LES: Like vanskelig som da David Moyes overtok etter Sir Alex Ferguson

Situasjonen låste seg totalt mellom Sancho og Ten Hag etter verbal clinch i høst. United-manageren tok en av klubbens best betalte spilleres alle rettigheter på treningsfelt, kantine og kamparenaen, Etter to måneder med forhandlinger endte Sancho langt utenfor Ten Hags synsvidde på utleie hos Dortmund.

Her har Sancho vist frem noe av potensialet United så da de betalte rundt milliarden for det engelske supertalentet. Det har tidligere kommet signaler om at Sancho ikke ønsker retur til Old Trafford, men Sky Sports hevder det nå er en åpning.

Så hva må skje for at spilleren ser for seg en fortsatt fremtid i United-drakta? Exit Ten Hag, melder Sky Sports.

SPORTEN: To giganter banker på hos Emery etter suksessen i Premier League

United krever mellom 35 og 40 millioner euro for Sancho, noe Borussia Dortmund ikke er villig til å betale. Det kan åpne for en retur på Sancho hvis Erik ten Hag må ta sin sixpence og gå.

No posts to display