Like vanskelig som da David Moyes overtok etter Sir Alex Ferguson

0
311
Sir Alex Ferguson forteller David Moyes som da var Everton Manager hva klokka er!

Sir Alex Ferguson var manager for Manchester United i perioden 1986 til 2013. Skotten har vunnet flere trofeer enn noen annen manager i engelsk fotball. – Sjefene på Old Trafford tenkte sikkert det var lurt å hente inn en ny manager som også var skotte etter at Fergie ble syvende far i huset.

David Moyes som kom med vind i seilene etter noen gode år i Everton fikk nesten umiddelbart føle kraften i nedturen på Old Trafford. – Liverpool er i samme situasjon med en manager som over mange år har skapt et fremadstormende, underholdende trofeevinnende lag som nå slutter.

Les: Premier League-klubb bommer totalt når de kaller inn Mourinho

Til sommeren forlater Jürgen Klopp Anfield etter ni suksessrike år. – Det blir store sko å fylle.

Uansett hvem som kommer blir det nedtur.

Arbeidet er i full gang med å finne en etterfølger. Xabi Alonso som alle hadde en knapp på bestemte seg for å bli værende i Bayer Leverkusen i et år til (minst) for så når Carlo Ancelotti forlater Real Madrid om et år eller to igjen ta opp til vurdering hvilken storklubb han vil lede. – Kan tenke den spanske manageren som er i sin første managerjobb ikke ønsket å være «han som ikke fikk det til etter historisk suksess».

Jakten på en ny manager fortsetter for Liverpool og det nærmer seg sikkert en konklusjon.

Blant kandidatene som sies å være aktuelle for jobben er Brighton manager Roberto De Zerbi, Sporting manager Ruben Amorim og overraskende Niko Kovac som klubbløs etter han fikk sparken fra VfL Wolfsburg for nøyaktig en måned siden.

Men nå har sistnevnte gått ut og benektet opplysningene som hevder at han vurderes av Liverpool. «Det er ingen sannhet i Liverpool-ryktet som har florert de siste dagene. Det er ikke sant» sier Niko Kovac til Servus TV.

Tidligere ble Sporting-trener Ruben Amorim uttalt å være muntlig enig med Liverpool, noe som ble sterkt benektet av Amorim selv i et intervju med The Athletic.

Amorim er fortsatt er favoritt til å ta over Liverpool, selv om ingenting er helt klart for øyeblikket.

Les på Sporten: Antonio Conte er glad han er toppkandidat

No posts to display