Premier League-klubb bommer totalt når de kaller inn Mourinho

0
625
The Special One. (foto: Roma)

Verdens tøffeste liga tiltrekker seg de største trenerprofilene. Hvis du spør en engelsk fotballentusiast hvilken trener som har skapt mest støy i Premier League, er det ingen overraskelse hvis Jose Mourinho blir nevnt. Med fire runder som Premier League-trener for tre av de største klubbene (to suksessrike runder hos Chelsea), har Mourinho skrevet underholdende kapitler i ligahistorien. Nå kan det bli flere.

Vi digger Mourinho når han ikke går rundt og sutrer og klager på alt og alle. Dessverre ble det to avslutninger i Premier League, først hos Manchester United, så Tottenham, som huskes for en pottesur Mourinho som rettet skyts mot klubbledelsen og nivået på troppen. Hos Roma har portugiseren jobbet seg tilbake – før han igjen begynte å bli grinete og skylde på omgivelsene. Det endte med sparken, trenerferskingen Daniele de Rossi tok over som Roma-trener og gjør det nå resultatmessig bedre enn Mourinho. Nå er Mourinho linket til jobben vi mener vil være en gedigen tabbe.

ENGELSKE KLUBBER: United-legende liker ikke at klubben har blitt «bølla» i Premier League

Da Mourinho fikk sparken hos Tottenham i 2021, gikk det lang tid før han returnerte som trener. Denne gangen har en aktiv Mourinho signalisert at han ikke trenger noen lengre ferie. Teamtalk melder det er noe på gang i London. Selv om Chelsea-supportere roper på Mourinho på kampdag, er det ikke snakk om en retur til klubben han ledet til titler. Denne gangen er det West Ham.

David Moyes har kontraktsutløp til sommeren, det ligger så langt ikke en forlengelse i løypa. Ifølge Teamtalk er Mourinho på blokka hos West Ham ledelsen, tidligere West Ham-spiller Frank McAvvenie bekrefter han har hørt Mourinho linkes til klubben, sammen med Julen Lopetegui og Graham Potter.

All honnør til West Ham og det The Hammers har fått til de siste fem årene, men klubben representerer det meste av det Jose Mourinho ikke ønsker. Portugiseren skal kjempe om titler, han skal ha budsjetter til å signere spillere han peker på – og han skal lede en klubb som gir status.

SPORTEN: Viser Liverpool-supporterne hvem som er den nye kongen

Roter West Ham seg inn i en signering med Jose Mourinho, blir det et kult gjensyn med treneren i Premier League og mye fokus fra media, men dette er samtidig oppskriften på at Mourinho holder 1, kanskje 1 1/2 sesong før han går sur.

Alt du trenger å vite: Crystal Palace – West Ham

No posts to display