United-legende liker ikke at klubben har blitt «bølla» i Premier League

0
335
Sir Jim tankefull. Ten Hag, eller ikke Ten Hag, det er spørsmålet. (foto: Ratcliffe)

Premier League-klubbene er avhengige av hverandre for å opprettholde en sterk konkurranse i verdens tøffeste liga, men når det kommer til stykket, er klubbene arge rivaler på kamparenaen og overgangsmarkedet. Etter at Manchester United har fått ny boss ved roret, har det kommet en endring i klubben som legenden Andy Cole ikke liker.

Jim Ratcliffe, sir Jim Ratcliffe, har ikke blitt Storbritannias rikeste med å sitte i et hjørne for å vente på endringer, han skaper dem. Når Ratcliffe i tillegg er en utålmodig herremann ved investeringer av sine milliarder, kan fremgangsmåten hans sikkert oppfattes som bulldoser-strategi. Manchester United-legenden Andy Cole, Premier League-historiens 4. mestscorende spiller, er i sjokktilstand over hvordan United har endret seg under Ratcliffe, dette i løpet av noen få måneder.

ENGELSKE KLUBBER: Barcelona overbevist de har fått «sin Franz Beckenbauer»

-Manchester United er interessert i alle. Det er snakk om Jason Wilcox og Dan Ashworth som kommer inn, og for øyeblikket virker det som om Manchester United are p*ssing off mange klubber. Det er ikke det klubben handler om, begynner Cole ifølge Goal.

-Manchester United er en classy outfit, og det er ingen vits i at de p*ssing off andre klubber, fordi de kan trenge dem lenger ned i gata. De bør gjøre ting på riktig måte. Jeg ser dem linket til mange spillere eller ansatte, og jeg tenker bare for meg selv: «Kom igjen, dette er Manchester United». På det nåværende tidspunktet virker det som om vi plager alle (klubbene), og det er ikke bra, fortsetter en indignert Cole.

LES: Manchester Uniteds nye midtbanestjerne vil ha med seg Paul Scholes

-Du hører ikke om Real Madrid eller Barcelona p*ssing off alle, eller at Liverpool p*ssing off alle. Folk har denne fikseringen på Manchester United, men alt du hører om dem er ikke gode nyheter, og det er en stor mørk sky over klubben for øyeblikket, avslutter Andy Cole fra sitt kommentator perspektiv.

Alt du trenger å vite: Bournemouth – Manchester United

No posts to display