Agent varsler Arsenal-mål er klar hvis suksesstrener Ruben Amorim forlater klubben

0
286
Mike Arteta var hands-on på Emirates mot Bayern München. (foto: Arsenal)

Vi har sett det tidligere og kommer til å se det igjen: Endringer hos en av storklubbene sender et ras av ringvirkninger til andre klubber. For Arsenal kan det slå positivt ut at Liverpool nå peiler seg inn mot Ruben Amorim som neste manager på Anfield, et Arsenal-mål kom til Sporting ekstra for å bli ledet av den portugisike sukesstreneren.

36 mål og 15 assists på 43 kamper. Dette er statistikken til svensken Viktor Gyökeres i debutsesongen for Sporting. Det tok ikke mange månedene før 25-åringen ble linket til storklubbene i Premier League, bare måneder etter at han forlot Coventry og balløya. Spesielt Arsenal er sterkt koblet til spissen, nå melder svenskens agent at det kommer en åpning.

LES: Sky Sports: Liverpool har på plass muntlig avtale med Klopp-erstatter

Hos Sporting har trener Ruben Amorim en ekstrem høy stjerne, men den portugisiske klubben skjønner de har tapt kampen når Liverpool har blinket ut portugiseren som Klopp-erstatter. For Arsenal, hvis interessen for Gyökeres-signering opprettholdes inn i overgangsvinduet, gir dette en åpning.

-Det blir vanskelig for Viktor å bli i Sporting dersom Ruben Amorim forlater klubben. Han er avgjørende. Han bestemte seg for å bytte til Sporting på grunn av Amorim, begynner svenskens agent, Hasan Cetinkaya, til portugisiske Record.

SPORTEN: Spansk media skrattler av Haaland

Svensken skal til og med ha takket nei til tilbud fra Premier League for å bli ledet av Amorim.

– Det skjedde til tross for at flere Premier League-klubber ønsket ham i sommer, forteller agenten.

Ruben Amorim blir trolig neste Liverpool-treneren, for Arsenal betyr det at Viktor Gyökeres blir klar for å returnere til engelsk fotball. Svensken har en utkjøpsklausul på 100 millioner euro, men når spilleren mentalt har forlatt klubben sammen med treneren, er det åpent for forhandlinger.

Alt du trenger å vite: Arsenal – Aston Villa

No posts to display