Sky Sports: Liverpool har på plass muntlig avtale med Klopp-erstatter

0
192
Liverpool-boss Michael Edwards og gjengen nærmer seg.

Jürgen Klopp får ikke FA Cup-tittelen med seg som avskjedspresang, men spillerne satser alt på at Mester Klopp sanker tittel i Premier League og Europaligaen på vei ut porten på Anfield i sommer. Mens tyskeren og Liverpool-troppen forbereder seg for de neste kampene som alle kan avgjøre, jobbes det intenst hos Michael Edwards og gjengen med å få på plass trener og teamet som skal bringe suksessen videre.

Med et poengssnitt på 2,24 poeng på 205 kamper som Sporting-trener, har 39-åring Ruben Amorin havnet på blokka til Liverpool, når klubben tvinges til å finne erstatter for verdens beste/nestbeste trener. Førstevalg Xabi Alonso fortsetter også neste sesong med å snu maktforholdet i Bundesliga, for Liverpool handler det nå om å lande neste store Liverpool-trener i god tid før sesongstart. Denne uken har allerede vært svært begivenhetsrik.

LES: Fire angrepsspillere har gitt Virgil van Dijk ekstra trøbbel

På mandag meldte FootMercato-journalist Pedro Sepulveda Liverpool har tilbudt Ruben Amorim en treårskontrakt og at portugiseren var tent på jobben. Ifølge den hyperaktive overgangsjournalist Romano pågår samtaler, men ifølge hans kilder har Liverpool ikke helt bestemt seg.

På tirsdag melder tyske Sky Sports at, jo, det handler om en treårskontrakt, Liverpool og Amorim har inngått muntlig avtale, nå gjenstår forhandlinger mellom Liverpool og Sporting om økonomisk kompensasjon.

SPORTEN: José Mourinho i forhandlinger med en storklubb som vil gjøre «gamle fans» sinna

Dette skjer.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Crystal Palace

No posts to display