Fire angrepsspillere har gitt Virgil van Dijk ekstra trøbbel

0
269
Virgil van Dijk. (foto: Liverpool)

Liverpool-ledelsen så det da nederlenderen bar Southampton-drakta fra 2015. Dette er midtstopperen Jürgen Klopp skal bygge forsvaret rundt. I 2017 kom signeringen, resten har vært en suksesshistorie for spiller og klubb. Nå regnes Liverpool igjen som en av verdens desidert beste klubber, Van Dijk en av de desidert beste midtstopperne. Da kan du tillate deg å innrømme at det er fire angrepsspillere som er nær sagt umulig å stanse.

Virgil van Dijk skal opp mot Manchester United for andre gang på en måned. Før lørdagens kamp ble han spurt om hvilke angrepsspillere han vurderer som tøffest å møte. Fire spillere trekkes frem, men ingen fra erkerival Manchester United.

LES: Premier League har ikke på makan på 20 år!

-Lionel Messi er helt klart en vanskelig motstander. Erling Haaland er også en vanskelig motstander, en sterk og moderne spiss. De har en direkthet, og gir du dem litt plass, blir du straffet, begynner Van Dijk til podcasten Rest is Football.

Okay, Messi i Champions League og i VM-sluttspill, Erling Haaland i Premier League (og på det norske landslaget..?).

– Jeg vil si det samme med Sergio Aguero. Han var alltid litt av en håndfull da jeg var i Southampton. Han kunne avslutte med både høyre og venstre, og du måtte alltid være på ditt høyeste nivå mot ham, fortsetter Liverpool-midtstopperen.

Som tar turen til Chelsea.

– Jeg vil også nevne Olivier Giroud, som var en oppspills-stasjon for Eden Hazard (Chelsea). Det var alltid Hazard som ga ham ballen, der han så holdt fast i den, mimrer van Dijk.

SPORTEN: Barcelona rygger ut døra etter å ha fått vite prisen

Lionel Messi, Erling Haaland, Sergio Aguero, Olivier Giroud. Vi registrerer med interesse at Cristiano Ronaldo ikke befinner seg på topp fire-lista til Van Dijk.

Alt du trenger å vite: Manchester United – Liverpool

No posts to display